010 201 5550 | KUNINKAANKATU 22 A 3. KRS 33210 TAMPERE INFO@FLEXIO.FI

TULE-fysioterapia

Tuki- ja liikuntaelimistön vaivat johtuvat useimmiten siitä, miten käytämme tai emme käytä kehoamme. Fyysinen aktiivisuus, liikkuminen ja treenaaminen on todistetusti paras tapa päästä kivuista eroon ja etenkin ennaltaehkäistä kehon kiputiloja. Lisäksi tarvitsemme riittävän palautumisen, jos esimerkiksi harrastamme paljon urheilua tai jos työ on fyysisesti kuormittavaa.

Tästä syystä omaankin aktiivisen otteen fysioterapiassa, pyrkien löytämään ja antamaan sinulle ratkaisuja, miten voisit liikkua ja sitä kautta voida paremmin. Tämä saattaa tarkoittaa esimerkiksi lihasten vahvistusta ja kuormituskapasiteetin nostoa, kehon hahmottamisen ja hallinnan parantamista tai vaikkapa uusien liike/liikkumisstrategioiden opettelua. Lepoakaan emme toki saa unohtaa, sillä kuormitus ja palautuminen pitää olla tasapainossa.

Akuuteissa kiputiloissa näyttöä on myös manuaalisella terapialla eli käsin tehtävällä hoidolla. Tähän kuuluu muun muassa ranka- ja nivel mobilisointi tai manipulointi sekä erilaiset pehmytkudos (lihas, lihaskalvo, jänne, nivelside) käsittelyt. Käytän näitä apukeinoina, jotta saan kipuasi lievitettyä ja siten pääsisit nopeammin toimintakykyiseksi. Pitkällä tähtäimellä ja ennaltaehkäisyssä manuaalisesta terapiasta ei kuitenkaan ole näyttöä, joten se on vain pieni osa prosessia.

Suurimpia riskitekijöitä tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloille on myös monet psykologiset tekijät. Mikäli olet nukkunut huonosti, kärsit stressistä tai vaikkapa pelkäät liikkumista, saattaa se herkistää sinua, jolloin tunnet kipua normaalia herkemmin. Tästä syystä pyrin aina kartoittamaan myös näitä tekijöitä ja antamaan ratkaisumalleja niihin.

Sinun tavoitteesi on aina tärkeysjärjestyksessä ensimmäinen asia, ja yhteistyössä kanssasi pyrimme tavoitteen saavuttamaan. Minä lupaan tukea sinua prosessin aikana parhaan kykyni mukaan.

HINNAT

45min

75€

60min

85€
Olet jo melkein

MATKALLA

KUNINKAANKATU 22 A 3. KRS
33210 TAMPERE
010 201 5550

INFO@FLEXIO.FI