010 201 5550 | KUNINKAANKATU 22 A 3. KRS 33210 TAMPERE INFO@FLEXIO.FI

Neurosonic wave -hoito

Ihminen elää kokemusperäisesti ja kokemukset ohjaavat meidän toimintaamme. Anna itsellesi mahdollisuus kokea Neurosonic wave -hoito! Hoidon jälkeen olet elämässäsi kokemuksen rikkaampi ja tiedät miten tämä hoitomuoto mahdollisesti auttaa sinua. Varaa aika ja opastamme sinut matalataajuisen värähtelyn maailmaan.

Miten Neurosonic toimii? Neurosonic wave -rentoutuspatja tuottavat erittäin matalataajuista, autonomiseen hermostoon rauhoittavasti vaikuttavaa värähtelyä. Se ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin stressitila lievittyy, palautuminen tehostuu ja unen terveet mekanismit korjautuvat. Eri teho- ja taajuusalueilla saadaan aikaiseksi erilaisia vaikutuksia: Esimerkiksi rentouttavilla ja palauttavilla ohjelmilla autetaan urheilijaa tai stressaantunutta henkilöä palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla nostetaan vireystilaa sekä valmistetaan kehoa tulevaan suoritukseen.

Mihin Neurosonic auttaa? Hoitomuoto vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen. Uni on ihmisen hyvinvoinnin ja palautumisen kannalta merkittävässä roolissa. Hoidon on todettu vaikuttavan uneen parantavasti. Ahdistuneisuus ja pelkotilat vaikuttavat uneen ja matalataajuus värähtelypatjan on todettu vaikuttavan alentavasti näihin tiloihin. Viidellä hoitokerralla on todettu olevan parantava vaikutus unen laatuun, jolla on suorayhteys elämänlaadun parantumiseen. Ihminen kokee stressiä elämäntilanteiden aikana, joka on täysin luonnollista. Fysiologisesta näkökulmasta stressi tarkoittaa elimistön kohonnutta vireystilaa, jolloin tahdosta riippumaton (autonomisen) hermoston sympaattinen aktiivisuus on vallalla. Stressillä luonnollinen tarkoituksenmukaisuus. Tärkeää on saada stressi purettua ja ohjattua keho ja mieli takaisin tasapainon tilaan. Matalataajuinen värähtely aktivoi parasympaattista hermostoa, jonka pääkytkin on vagus- eli kiertäjähermo. Parasympaattisen hermoston aktivoiminen ohjaa sinua kohti luonnollisen tasapainon tilaa. Jo 10 min ohjelmalla autat kehoasi ja mieltäsi pysähtymään, joka tasapainottaa elämääsi. Kokemusperäisesti Neurosonic matalataajuinen värähtely on auttanut ja lievittänyt kiputiloja ihmisillä. Värähtely ohjaa kehon ja mielen pysähtymään hetkeen. Tämän on kokemusperäisesti todettu alentavan kiputuntemuksia. Anna kehollesi ja mielellesi hetki rauhaa matkaten rauhoittavilla aalloilla.

Jos vielä jäi tiedonnälkä… Halutessasi voit tutustua hoitomuotoon sivustolla neurosonic.fi. Sivuston valikosta löytyy kohta TUTKIMUS, jonka alta saat lisätietoja. Sivustolla myös käyttäjien kokemuksia hoidosta.

HINNAT

Alle 15min

Kertamaksu 12€
5 kertaa 50€
10 kertaa 100€

Alle 30min

Kertamaksu 24€
5 kertaa 100€
10 kertaa 200€

30 - 60min

Kertamaksu 29€
5 kertaa 120€
10 kertaa 240€
Olet jo melkein

MATKALLA

KUNINKAANKATU 22 A 3. KRS
33210 TAMPERE
010 201 5550

INFO@FLEXIO.FI