045 263 5288 | KUNINKAANKATU 22 A 3. KRS 33210 TAMPERE INFO@FLEXIO.FI

Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapia on vahvasti nouseva hoitomuoto fysioterapiassa. Terapia vahvistaa asiakkaan kehotietoisuutta sekä tasapainottaa hermoston toimintaa. Soveltuu laaja-alaisesti eri asiakasryhmille kuten kivun hoitamiseen.

Kraniosakraaliterapia on kevyt manuaalinen hoitomuoto, jossa arvioidaan ja autetaan fysiologisen järjestelmän toimintaa. Kyseessä on kraniosakraalijärjestelmä, joka muodostuu aivoja ja selkäydintä ympäröivistä ja suojaavista kalvoista sekä aivo-selkäydinnesteestä. Hyvin kevyellä, noin viiden gramman kosketuksella hoidossa vapautetaan jännitteitä kraniosakraalijärjestelmästä keskushermoston toimintojen parantamiseksi. Hoito tukee kehon luontaista paranemisprosessia ja vahvistaa kehon vastustuskykyä. Lisäksi se on tehokas hoito erilaisiin kipuongelmiin ja kehon toimintahäiriöihin.

Terapiassa tasapainotetaan hermostoa, mahdollistaen ihmisen kokonaisvaltaisen eheytymisen. Hoidon lähtökohtana on havainnoida kraniosakraalijärjestelmän toimintaa. Ja näiden havaintojen pohjalta lähdetään ohjamaan terapiaa. Terapiassa ihmiselle luodaan turvallinen tila hiljentyä, kuljettaen hänet oman sisäisen viisauden lähteelle.

HINNAT

45min

75€

60min

85€
Olet jo melkein

MATKALLA

 

VARAA AIKA:

KUNINKAANKATU 22 A 3. KRS
33210 TAMPERE
045 263 5288

INFO@FLEXIO.FI