010 201 5550 | KUNINKAANKATU 22 A 3. KRS 33210 TAMPERE INFO@FLEXIO.FI

Iida Siro

Ihmisten välinen vuorovaikutus perustuu luottamukseen ja kunnioitukseen. Kohtaan ihmisen hänen omilla ehdoillaan mahdollistaen tilan, jossa ihminen saa olla vapautuneesti. Tämän päälle luottamus lähtee rakentumaan kuin itsestään. Työssäni, jota myös kutsumuksekseni kuvaan, ohjaan terapia-asiakasta löytämään kokemusperäisesti omat vahvuudet. Psykologisesti turvallinen tila mahdollistaa asiakkaan kohtaamaan itsensä tiedostaen, että olen häntä varten tukien ja ohjaten. Intohimoni on tukea asiakastani elämään täysipainoista elämää – eheytyen ja voimistuen.

Olen helposti lähestyttävä ”suoraselkäinen” psykofyysinen fysioterapeutti, joka ystävällisyydellään ja rehellisyydellään saa toisetkin kehittymään sekä uskomaan itseensä! Luovuus on yksi vahvuuksistani, jonka annan virrata vapaasti työyhteisössä. Elämäniloni tuo lämpöä asiakkailleni sekä yhteisöön, jossa vaikutan. Ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa, asiantuntijana sekä tukijana toimiminen on minulle luonteenomaista, niin yksilöiden kuin ryhmänkin edessä. Ihmisten kohtaaminen onkin erityisvahvuuteni ja se luo ensisijaisen tärkeän pohjan psykofyysiselle fysioterapialle. Toisinaan aito, läsnä oleva sekä kunnioittava kohtaaminen voi olla jopa merkityksellisempi, kuin sanat.

Olen opiskellut ja kehittänyt itseäni paljon ammatillisesti, sillä rakastan uuden oppimista. Parasta antia työssäni onkin, kuin näen ihmisten kehittyvän sekä oivaltavan asioita kokemusperäisesti.

Terapiaa tukeva koulutustaustani

 • Terveystieteiden maisteri -liikuntalääketiede ja terveyskasvatus
 • Fysioterapeutti (vaihto-oppilaana Brunel University West London)
 • Psykofyysinen fysioterapia
 • ROBE I ja II -voimavarasuuntainen kehontutkiminen
 • Päänsäryn ja niskan toimintahäiriöiden aktiivinen kuntoutus
 • Selän toiminnallinen harjoittelu
 • Olkapäiden kuntoutus / juoksijan alaraajavaivat
 • Useita liikunta-alan koulutuksia, mm. Pilates, liikkuvuusharjoittelu, Les Mills: BodyCombat, BodyBalance ja BodyPump.

Kaikki ovat tervetulleita vastaanotolleni. Tyypillisimmin asiakkaani ovat nuoria tyttöjä, joiden haasteet ilmenevät mm. itsetuhoisuutena, syömishäiriöinä, kehollisina haasteina, masennuksena, psykoottisina oireina tai sosiaalisena ahdistuksena.

iida@flexio.fi
010 201 5551

Työtausta:

 • Fysioterapia Terho Heinola 2007-2017, 2020 –>
 • Vastaava fysioterapeutti Body Logic Health- klinikalla Lontoossa 2017- 2020
 • Asiakkaina minulla käy toimistotyöläisistä lukuisten eri lajien kilpaurheilijoihin aina MM- ja olympiatasolle saakka, ja kaikkea siltä väliltä.

Kiinnostukseni ja intohimoni ihmisten auttamista kohtaan on vain kasvanut koko ajan. Sen vuoksi myös kouluttaudun innokkaasti koko ajan lisää, jotta pystyn tarjoamaan nykyaikaisia ja näyttöön perustuvia ratkaisuja asiakkailleni. Lisäkouluttautuminen ulkomailla avasi minulle myös ovet työskentelyyn yksityisen klinikan vastaavana fysioterapeuttina Lontoossa, missä vietin 2017-2020 välisen ajan, ennen paluutani kotiin.

Vastaanottoni on juuri sinua varten, jolla on haasteita tuki- ja liikuntaelimistön kivun muodossa tai mikäli haluat liikkua paremmin ja siten välttää mahdolliset kiputilat, nauttia elämästäsi ja harrastuksistasi parhaan mahdollisen kykysi mukaan. Sinä määrität tavoitteet ja yhdessä saavutamme ne.

Olet jo melkein

MATKALLA

KUNINKAANKATU 22 A 3. KRS
33210 TAMPERE
010 201 5550

INFO@FLEXIO.FI